Myyntijohtajan aamukahvilla 1.11. Paula Kalliokoski

Marraskuu starttaa aurinkoisissa merkeissä Myyntijohtajan aamukahvilla podcastin merkeissä upean Visma Enterprisen myyntijohtajan Paula Kallioskosken seurassa. Nyt kannattaakin hetkeksi pysähtyä kuuntelemaan hetkeksi pohdintaa myyjän ideaaliprofiilista, kehityksestä ja evoluutiosta 😍

Myynti, myyjä ja myynnin johtaminen on käynyt läpi viimeisen 10-15 vuoden aikana valtavan murroksen ja se on tarkoittanut suuria muutoksia myös myyjän osaamiskartalla. Myyjältä, kuten myös myynnin johdolta vaaditaan nykyisin valtavan paljon enemmän. Systematiikan ja myyntimatikan johtaminen ei enää riitäkään huipputuloksiin, vaan myyjän osaamiskarttaan kuuluu jo osin liiketoiminta- ja muutoskonsulttina toimimista. Myyjän täytyy aidosti ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa, strategisia painopisteitä ja sitä kuinka pystyy omalla tarjoomallaan asiakasta auttamaan omien tavoitteidensa saavuttamisessa. Hyvä myyjä myös ymmärtää asiakkaan ostoprosessin ja sen, miten pystyy tukemaan asiakasta kulkemaan menestyksekkäästi prosessin läpi. 

Lupaamme Paulan kanssa, että saat vinkkejä

🎯 Hyvän myyjän profiilin ydintekijöistä
🎯 Itsensä johtamiseen myynnissä
🎯 Mitä myynnissä tapahtuu tulevaisuudessa

Tule kanssamme aalloille nauttimaan kupponen hyvää kahvia ☕️ tai ota meidät mukaan sunnuntaikävelylle 🎧. Viikon paras keskustelu tiedossa.

Mikäli edellämainitut teemat ovat Sinun agendallasi, tule kuulolle.
🎧 Soundcloud
🎧 Applepodcast
🎧 Spotifypodcast

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s